Kampfoort_Nokverhoging_1200x450-2
Kampfoort_Nokverhoging_800x600-3
Kampfoort_Nokverhoging_800x600-2

Nokverhogingen

Heeft u momenteel een bergzolder/ vliering en u wilt graag één of meerdere kamers op uw zolderverdieping? Dan helpt Kampfoort uw droom in vervulling te gaan.

Wij realiseren door middel van een enkele of dubbele nokverhoging die extra ruimte voor uw woning.

Allereerst brengen wij samen met u uw wensen in kaart en bespreken daarbij tevens de bouwtechnische mogelijkheden. Dit werken wij uit in een heldere en overzichtelijke offerte. Nadat u akkoord bent gegaan met onze offerte vangen de voorbereidende werkzaamheden aan.
Voor het uitvoeren van deze werkzaamheden heeft u een bouwvergunning nodig. Het benodigde tekenwerk en constructieberekeningen verzorgen wij.
Nadat de vergunning is afgegeven vangen wij aan met bouwen. Tijdens het project zullen er diverse momenten zijn waarin overleg plaats vind over de voortgang van de werkzaamheden. Na afronding van de werkzaamheden wordt het project aan u opgeleverd.

Ook het plaatsen van een vaste trap naar de 2e verdieping, het eventueel verplaatsen van de CV Ketel, het plaatsen van wanden? Kampfoort neemt ook deze zorg voor u uit handen.

Een extra verdieping op uw woning!

Contact

Voor een vrijblijvend advies of offerte kunt u ons contactformulier invullen of ons mailen via onderstaande gegevens. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard kunt u ook even bellen.

Kampfoort – Amersfoort
Rijnstraat 43
3812 HP Amersfoort

Telefoon: 06 53 23 55 40
Email: info@kampfoort.nl

Contactformulier
Klanten over Kampfoort

  • Fam. Roozenbeek

    Wij zijn zeer tevreden over Kampfoort. De offerte is duidelijk en overzichtelijk Goede service, ze houden zich aan de gemaakte afspraken en bellen meteen terug. In 1 dag werden de 2 dakkapellen geplaatst, ongelofelijk dat je in 1 dag zoveel ruimte erbij hebt. De dakkapellen die ze geleverd hebben zien er geweldig uit. Wij zullen Kampfoort zeker aanbevelen aan vrienden en familie.