Dakkapellen

DAKKAPELLEN

DAKKAPELLEN OP MAAT

Kampfoort levert en monteert op maat gebouwde dakkapellen. Onze dakkapellen worden zoveel mogelijk geprefabriceerd. Dat wil zeggen dat de dakkapellen in onze werkplaats worden gebouwd en met behulp van een hijskraan op uw woning wordt gemonteerd.

De voordelen van een prefab dakkapel:

  • Uw dakkapel wordt onder ideale omstandigheden gebouwd en daarom zeer sterk in de constructie
  • Uw dakkapel wordt binnen 1 dag geplaatst
  • Het vrijgekomen afval wordt door met behulp van de hijskraan uit de woning verwijderd
  • Een dakkapel vergroot de ruimte op uw zolder en geeft veel licht inval.

Uw dakkapel kan zowel in hout als in kunststof worden opgebouwd. De ervaring leert echter dat steeds meer mensen kiezen voor kunststof vanwege het onderhoudsarme karakter. Daarnaast is een dakkapel van kunststof haast niet meer van hout te onderscheiden. Wij lichten dat graag in een persoonlijk gesprek aan u toe.

Vergunning nodig? Het plaatsen van een dakkapel aan de achterzijde van uw woning kan veelal zonder vergunning. Voor het plaatsen van een plaatsen aan de voorzijde van uw woning geldt nagenoeg altijd een vergunningsplicht. Wij helpen u graag met het verzorgen van de benodigde tekeningen.

Onderhoudsarme dakkapel in één dag geplaatst!

Vergunningen

Het aanvragen van de benodigde vergunningen nemen wij graag voor u uit handen.

Uitstraling

Een dakkapel kan verschillende uitstralingen hebben. Wij zorgen ervoor dat uw toekomstige dakkapel past bij de uitstraling van uw woning.

Raamvoorzieningen

Naast de uitstraling van de dakkapel zijn er vele opties mogelijk waarvan wij uw dakkapel kunnen voorzien zoals: rolluiken, screens, insecten horren enz.

Aftimmering

Naast het plaatsen van een dakkapel kunnen wij ook de zolderaftimmering voor u verzorgen. Of wat dacht u van een Velux dakraam.

    5/5