Nokverhogingen

NOKVERHOGINGEN

EEN EXTRA VERDIEPING OP UW WONING!

Heeft u momenteel een bergzolder/ vliering en u wilt graag één of meerdere kamers op uw zolderverdieping? Dan helpt Kampfoort uw droom in vervulling te gaan.

Wij realiseren door middel van een enkele of dubbele nokverhoging die extra ruimte voor uw woning.

Allereerst brengen wij samen met u uw wensen in kaart en bespreken daarbij tevens de bouwtechnische mogelijkheden. Dit werken wij uit in een heldere en overzichtelijke offerte. Nadat u akkoord bent gegaan met onze offerte vangen de voorbereidende werkzaamheden aan.
Voor het uitvoeren van deze werkzaamheden heeft u een bouwvergunning nodig. Het benodigde tekenwerk en constructieberekeningen verzorgen wij.
Nadat de vergunning is afgegeven vangen wij aan met bouwen. Tijdens het project zullen er diverse momenten zijn waarin overleg plaats vind over de voortgang van de werkzaamheden. Na afronding van de werkzaamheden wordt het project aan u opgeleverd.

Ook het plaatsen van een vaste trap naar de 2e verdieping, het eventueel verplaatsen van de CV Ketel, het plaatsen van wanden? Kampfoort neemt ook deze zorg voor u uit handen.

MAKKELIJK EXTRA RUIMTE CREËREN

Vergunningen

Het aanvragen van de benodigde vergunningen nemen wij graag voor u uit handen.

Uitstraling

Het dak kan verschillende uitstralingen hebben. Wij zorgen ervoor dat uw gevelbekleding past bij de uitstraling van uw woning.

isolatievoorzieningen

Naast de uitstraling van de isolatie zijn er vele opties mogelijk waarvan wij uw eigen houten gevelbekleding kunnen vervangen door kunststof gevelbekleding. Hiervoor maakt Kampfoort gebruik van Keralit

    5/5