Kampfoort_Nokverhoging_1200x450-2
Kampfoort_Nokverhoging_800x600-3
Kampfoort_Nokverhoging_800x600-2

Nokverhogingen

Heeft u momenteel een bergzolder/ vliering en u wilt graag één of meerdere kamers op uw zolderverdieping? Dan helpt Kampfoort uw droom in vervulling te gaan.

Wij realiseren door middel van een enkele of dubbele nokverhoging die extra ruimte voor uw woning.

Allereerst brengen wij samen met u uw wensen in kaart en bespreken daarbij tevens de bouwtechnische mogelijkheden. Dit werken wij uit in een heldere en overzichtelijke offerte. Nadat u akkoord bent gegaan met onze offerte vangen de voorbereidende werkzaamheden aan.
Voor het uitvoeren van deze werkzaamheden heeft u een bouwvergunning nodig. Het benodigde tekenwerk en constructieberekeningen verzorgen wij.
Nadat de vergunning is afgegeven vangen wij aan met bouwen. Tijdens het project zullen er diverse momenten zijn waarin overleg plaats vind over de voortgang van de werkzaamheden. Na afronding van de werkzaamheden wordt het project aan u opgeleverd.

Ook het plaatsen van een vaste trap naar de 2e verdieping, het eventueel verplaatsen van de CV Ketel, het plaatsen van wanden? Kampfoort neemt ook deze zorg voor u uit handen.

Een extra verdieping op uw woning!

Contact

Voor een vrijblijvend advies of offerte kunt u ons contactformulier invullen of ons mailen via onderstaande gegevens. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard kunt u ook even bellen.

Kampfoort – Amersfoort
Telefoon: 06 53 23 55 40
Email: info@kampfoort.nl

Contactformulier
Klanten over Kampfoort

  • Fam. Barelds – Amersfoort

    Wij hebben door Kampfoort de zolder laten verbouwen en dakramen laten plaatsen. Niet alleen was de klus snel en goed gedaan, ook was het een prettig contact, kan je ze op elk moment bellen en staan ze open voor eigen inbreng. Kortom: Zeer tevreden: Goede kwaliteit- en prijsverhouding!